Skip to main content

Op De Windwijzer in Laarne en Kalken stond de eerste schooldag volledig in het teken van het jaarthema: Samen in beweging.

“Wij willen dit jaar vooral inzetten op een gezonde geest in een gezond lichaam. Als je opgroeit in een omgeving waar sport en beweging een evidentie zijn, als je naar een school gaat die letterlijk en figuurlijk constant in beweging is, zal je daar de vruchten van plukken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.“

De leerkrachten hebben in de vakantie de speelplaats opgesmukt. De kleurrijke speelplaats met verschillende bewegingsparcours hebben maar 1 doel: de kinderen inspireren om te bewegen.

“Het is de allereerste keer dat ouders er niet bij waren op de speelplaats als het thema bekend werd gemaakt. Maar ongetwijfeld zullen de kinderen dolenthousiast hun mama en papa inlichten over de eerste schooldag. Nieuwsgierige mama’s en papa’s kunnen altijd een kijkje nemen op de website of op de facebookpagina.”

Klik hier voor filmpje 1filmpje 2filmpje 3filmpje 4 – filmpje 5.

Klik hier voor de foto’s.